World Championships of Performing A

World Championships of Performing AHey! Ik ben Noah Oost, en ik kom uit Rotterdam. Ik ben uitgekozen om deze zomer Nederland te vertegenwoordigen tijdens de WCOPA.

De World Championships of Performing Arts zijn jaarlijks georganiseerde kampioenschappen in Los Angeles, California. Aan dit “Olympische Spelen voor podiumkunsten” doen rond de 60 landen mee die allemaal een aantal acts zullen meenemen om tegen elkaar te laten strijden in de competitie. Disciplines waarin deelgenomen word tijdens de wedstrijd zijn: Vocal, Dance, Acting, Modeling, Instrumental & Variety. Ik zelf zal deelnemen in de eerste 4 categorieën. Naast de wedstrijd zelf zijn er ook scouts en vertegenwoordigers van o.a. platenlabels, performing art colleges en modellenbureau’s die in de jury zullen plaatsnemen om zo talent uit te zoeken.

Hoewel ik een plek in Team Netherlands heb bemachtigd, zijn de kosten voor deelname aan de wedstrijd echter erg hoog. Door middel van o.a. fundraising en sponsoring probeer ik €3000 in te zamelen zodat ik mijn droom waar kan maken en naar LA kan gaan om daar te laten zien wat ik in huis heb! Ik heb hierbij dus hulp nodig. Ik zou een kleine bijdrage heel heel erg waarderen of een share op social media. Meer informatie en updates over WCOPA en mijzelf zijn te vinden op mijn social media (voornamelijk Instagram). Alvast erg bedankt!

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 21 January 2019


Dromer - World Championships of Performing A

Noah Oost

Music & Art
Nederland

Recent donations
avatar

€30

Anonymous

7 months ago
Share

1 of 1 donations