Vervoer voor Zorgwoning Katwijk

Vervoer voor Zorgwoning KatwijkLeanne woont al haar hele leven in Katwijk. Leanne en haar 14 huisgenoten van de twee zorgwoningen in Katwijk, zouden graag niet meer afhankelijk zijn

Leanne woont al haar hele leven in Katwijk. Leanne en haar 14 huisgenoten van de twee zorgwoningen in Katwijk, zouden graag niet meer afhankelijk zijn van taxi’s.

In verband met de ernstige lichamelijke en geestelijke beperkingen zijn de bewoners van de zorgwoning afhankelijk van aangepast vervoer, dat aansluit bij hun specifieke behoeften. Om een bezoek te brengen aan de tandarts, een specialist, de huisarts, de dagbesteding of om ergens gezellig koffie te gaan drinken, dient er een speciale taxi gebeld te worden die regelmatig niet beschikbaar is (of te laat). Dit heeft een grote impact op het dagpatroon van de bewoners en hun begeleiders. 

Vanaf september vorig jaar zijn we bezig om het bedrag van ruim € 65.000 euro bij elkaar te krijgen. We hebben al veel donaties, giften en sponsorbijdragen ontvangen. Ook hebben we veel geld zelf gespaard!

Volgend jaar mogen we de BPM niet meer terugvragen en is het voor ons bijna onmogelijk een bus aan te schaffen.

Wilt u ons alstublieft helpen met de laatste loodjes!

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 05 July 2019


Dromer - Vervoer voor Zorgwoning Katwijk

Parnassia Busbestuur

Medical, Illness & Healing
nederland

Recent donations
avatar

€10

Alice Boere- van der Plas

1 days ago
Share

avatar

€25

Jeannetta Van Rhijn

1 days ago
Share

avatar

€25

Jessie Veldt

2 days ago
Share

avatar

€10

Loes Versteeg

2 days ago
Share

avatar

€10

Vera Verhoog

2 days ago
Share

5 of 77 donations