Achterbaks Speelt

Achterbaks Speelt "Stoelendans"Achterbaks speelt voorstelling"

Wij, 4 studenten van de opleiding Artiest theater maakt dit jaar hun afstudeervoorstelling: Een voorstelling over: macht, schijn, bedrog. Met deze voorstelling vormt het collectief Achterbaks een droogkomische, energieke spiegel voor de maatschappij. Op 23 en 24 april is "Stoelendans" te zien op het afstudeerfestival’18 in de Neushoorn te Leeuwarden.

Debora Feenstra, Dimithri Postma, Menno de Man en Roos Jepma vormen samen het collectief Achterbaks. 

Debora (18) is een gemotiveerde en energieke speelster, ze schrijft prachtige teksten en is een talentvolle theatermaker. Dimithri (21) Een ondeugende en brutale jongen man. Dankzij Dimitrhi's dans achtergrond en zijn onuitputtelijke energy is hij de beeldende vormgever. Menno (22), de gorilla van het collectief, deze sterk gegronde en fysieke speler is altijd daar voor een dosis droge humor. Roos (19). Heeft voor deze opleiding jaren ervaring in het circus opgedaan. Ze is oplettend, nauwkeurig én ad rem waardoor zij de kijkers altijd op het puntje van hun stoel weet te zetten. 

Dit hoopje ellende steekt de koppen bijeen om bestaande conventies en ongeschreven regels uit hun verband te trekken en opnieuw uit te vinden. Ze zullen u begeleiden tot een wereld waarin alles alleen maar lijkt wat het is.

U kunt doneren omdat u ons kent of omdat u graag iets wil bijdragen aan dit gemotiveerde theater collectief maar wat brengt dat u? Het zit zo: Om te komen kijken moet u een bandje kopen om alle voorstellingen van die dag te kunnen zien. Als u niet anoniem doneert zullen wij ervoor zorgen dat u gewoon gratis zo'n bandje krijgt en op deze manier ook zelf iets terug krijgt voor het doneren.

Wat het ook is, we danken u allen, alle beetjes zijn welkom!

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 05 March 2018


Dromer - Achterbaks Speelt

Menno de Man

Dance & Drama
Nederland

Recent donations
avatar

€35

e jepma

4 months ago
Share

avatar

€10

Evert-Jan Jepma

4 months ago
Share

avatar

€30

Merlijn & Melissa Koopman&Jorritsma

4 months ago
Heel veel succes nog even met de repetities! We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!! Tot dan! Toi toi toi :) Liefs, M&M
Share

avatar

€25

Franke en Sietske Koopman

4 months ago
Veel succes! We komen zeker kijken!
Share

avatar

€25

F. Lambeck

5 months ago
Lijkt interessant te worden. Succes gewenst. Ik kom zeker kijken.
Share

5 of 8 donations