Achterbaks

Achterbaks" Speelt voorstellingAchterbaks speelt voorstelling

Wij, 4 studenten van de opleiding Artiest theater maakt dit jaar hun afstudeervoorstelling: Een voorstelling over: macht, schijn, bedrog en een vrolijk gezinnetje. Met deze voorstelling vormt het collectief Achterbaks een droogkomische, energieke spiegel voor de maatschappij. Op 23 en 24 april is Happy Family te zien op het afstudeerfestival’18 in de Neushoorn te Leeuwarden.

Debora Feenstra, Dimithri Postma, Menno de Man en Roos Jepma vormen samen het collectief Achterbaks. 

Debora (18) is een gemotiveerde en energieke speelster, ze schrijft prachtige teksten en is een talentvolle theatermaker. Debora vervuld de rol van Zarah, de oudste dochter van het gezin. Dimithri (21) speelt: zoonlief Niels, een ondeugende en brutale jongen man. Dankzij Dimithri’s dans achtergrond en zijn onuitputtelijke energy is hij de perfecte acteur voor de rol van Niels. Menno (22), de gorilla van het collectief, speelt: Hannes, de vader. Deze sterk geaarde en fysieke speler is altijd daar voor een dosis droge humor. De moeder, Annemarie wordt gespeelt door Roos (19). Roos heeft voor deze opleiding jaren ervaring in het circus opgedaan. Ze is oplettend, nauwkeurig én ad rem waardoor zij de kijkers altijd op het puntje van hun stoel weet te zetten.

Dit hoopje ellende steekt de koppen bijeen om bestaande conventies en ongeschreven regels uit hun verband te trekken en opnieuw uit te vinden. Wat blijft er overeind als je heersende gedragsregels weg neemt? Een bizarre zoektocht naar een onverklaarbaar antwoord.

U kunt doneren omdat u ons kent of omdat u graag iets wil bijdragen aan dit gemotiveerde theater collectief maar wat brengt dat u? Het zit zo: Om te komen kijken moet u een bandje kopen om alle voorstellingen van die dag te kunnen zien. Als u niet anoniem doneert zullen wij ervoor zorgen dat u gewoon gratis zo'n bandje krijgt en op deze manier ook zelf iets terug krijgt voor het doneren.

Wat het ook is, we danken u allen, alle beetjes zijn welkom!

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 05 March 2018


Dromer - Achterbaks

Menno de Man

Dance & Drama
Nederland

Recent donations
avatar

€25

F. Lambeck

3 days ago
Lijkt interessant te worden. Succes gewenst. Ik kom zeker kijken.
Share

avatar

€25

M.R. de Vries

3 days ago
Ben benieuwd wat het brengt. Succes. Kom zeker kijken.
Share

avatar

€50

Robin de Man

6 days ago
Let\'s go! No more dreaming only donating! Ik wens jullie veel success met de voorbereiding.
Share

avatar

€5

Noortje Schaap

1 weeks ago
Succes!!
Share

4 of 4 donations