Studiereis naar nederland

Studiereis naar nederlandWij gaan met studiereis naar Nederland en proberen nu de financiering rond te krijgen. Als dank voor uw donatie zal ik vrijwilligerswerk gaan doen.

Zoals iedereen weet wonen wij nu ruim 2 jaar op Curacao. Wij gaan in april 2019 samen met onze klas (V5) voor studiereis naar Nederland. Hier gaan wij ons orienteren welke studie het beste bij ons past. Dit doen we door middel van zo veel als mogelijk universiteiten te bezoeken, want op Curacao zijn niet alle studies beschikbaar. Om dit te financieren moeten we een eigen bijdrage leveren en een deel ophalen door middel van fundraising en eigen intiatieven.

Om iets terug te doen voor de maatschappij zullen wij met onze klas het MAS-project uit gaan voeren. Dit houdt in dat wij voor een organisatie met een goed doel iets gaan ontwerpen en maken. Dit zal compleet naar wens van de organisatie verlopen, ook zullen wij dit financieren. Zo proberen wij de maatschappij van Curacao te helpen.

Ook wil ik zelf iets terug doen voor Curacao in ruil voor de donaties. Om deze reden zal ik een paar dagen als vrijwilliger gaan werken voor stichting STCC (Sea Turtle Conservation Curacao) als ik mijn doel (€550) haal.

Ik wil iedereen die een bijdrage doet bij voorbaat hartelijk bedanken.

There are no updates yet..
Spread the word!Started on 30 October 2018


Dromer - Studiereis naar nederland

Ole Colenbrander

Travel & Adventure
Curacao

Recent donations
avatar

€15

Robbert Engel

5 months ago
Share

avatar

€25

Anonymous

5 months ago
Share

avatar

€5

Stijn Colenbrander

9 months ago
Share

avatar

€10

Sabine Schouten

9 months ago
Share

avatar

€10

Jacqueline Tournier

9 months ago
Share

of 9 donations