stop talking, start walking

stop talking, start walkingInmiddels ben ik 5 jaar MS patiënt en vraag uw hulp voor een stamceloperatie in het buitenland.

Ik stond midden in het leven, ik woonde samen met mijn vrouwtje en kinderen, ik werkte fulltime, had 2 prachtige auto's voor de deur, in het weekend bracht ik mijn zoon naar voetbal, waar ik zelf ook trainer was, kortom living the good life.

tot dat ik vage klachten kreeg, ik heb vanaf mijn 8ste levensjaar al een bril, mijn zicht ging geleidelijk achteruit, ik kreeg last van hoofdpijnen en vermoeidheid. 1 bezoek aan de oogarts was voldoende, er werd gesuggereerd dat ik MS heb, maar gelukkig geen tumor zoals de artsen dachten.

Na ruim 9 maanden kwam de officiele diagnose, teleurstellend maar enigszins ook geruststellend, want ja we weten wat het is en het komt vast goed.

Niets is minder waar, in de loop van de jaren is het best hard achteruit gegaan, mijn handen begonnen te trillen, lopen werd moeilijk en zwaar, mijn balans en fijne motoriek is niet meer wat het moet zijn.

ik ben na anderhalf jaar uit een dal geklommen en wilde beter worden, ik ging iedere dag een half uurtje fitnessen en paste mijn voedingspatroon drastische aan.

helaas, ik voel me redelijk goed maar ik heb nog steeds die klote ziekte...25-05-2016..... een magische avond. Een dag na de verjaardag van mijn vrouwt...op TV een Jongen van mijn leeftijd, boaz... mijn held! boaz was in Zweden(dit is inmiddels goedkoper in mexico) geholpen doormiddel van stamcelbehandeling, hij kwam aan in rolstoel en liep weg op eigen kracht!!!!

blijdschap, verdriet, euforie en adrenaline stroomde door mijn lijf, kippenvel tot op het bot. DIT WIL IK OOK. Ik begon gelijk te fantaseren over hoe ik straks met mijn zoon van 11 weer een potje kan voetballen, hoe ik straks achter mijn dochtertje van 5 maanden aan kan rennen, als ze de benen neemt zodra ze 2 is... Kan het dan toch nog goed komen? Inmiddels is mijn dochter 3 en kan ben ik verder achteruit gegaan. Ik ben opzoek naar andere alternatieven maar deze mochten niet baten. De stamcelbehandeling is echt mijn laatste hoop.

Lieve iedereen, die dit leest, de behandeling in Zweden en/of Mexico kost erg veel geld en biedt een mogelijkheid tot herstel, maar die kans dat kleine beetje hoop is voor ons zo belangrijk. vanwege deze klote ziekte, ben ik huisvader en dat is voor een ieder gezond mens al zwaar met zoveel kids, voor mij is het helemaal zwaar. Ik wil weer de man worden in huis en voor mijn kinderen kunnen zorgen. zonder klachten en financiele stress.

Doneer een klein bedrag en help mee aan een wonder, een fantastische onbeschrijfelijk moment een kans op een normale toekomst, onbetaalbaar! voor een jonge vader en echtgenoot.

liefs,

Roel Wijngaarden

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben kunt u dit uiteraard telefonisch doen met de contactpersoon die de hele donatie op zich heeft genomen. Dit kan door te bellen naar Rash op telefoonnummer: 0640793030

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 26 May 2016


Dromer - stop talking, start walking

Ro&nic Phillipson

Medical, Illness & Healing
Nederland

Recent donations
avatar

€5

Anonymous

2 hour ago
Share

avatar

€5

Nina Lobrink

19 hour ago
Share

avatar

€5

Anneke van Bennekom

1 days ago
Share

avatar

€10

Anonymous

1 days ago
Share

avatar

€50

Anonymous

1 days ago
Share

5 of 160 donations