Rolstoelbus voor Julia

Rolstoelbus voor JuliaDoor cerebrale parese zit Julia in een elektrische rolstoel. Omdat de rolstoel niet in de auto past willen we geld inzamelen voor een rolstoelbus.

Op 2 maart 2015 werden Pascal en Yvette trotse ouders van dochter Julia. Julia kwam 3 maanden te vroeg op de wereld en hierdoor heeft ze cerebrale parese. Bij cerebrale parese zijn de hersenen niet in staat de juiste spanning aan de spieren door te geven. Kortom, Julia kan haar armen en benen niet goed bewegen en zit hierdoor in een rolstoel.

Sinds een paar maanden heeft Julia een elektrische rolstoel, hierdoor heeft ze wat meer vrijheid. Helaas is de auto van Pascal en Yvette niet geschikt om de rolstoel in te vervoeren. Helemaal nu Julia ook grote zus is geworden van Thijn, is een rolstoelbus de beste oplossing voor het gezin Koolhof. De bus is niet alleen nodig om Julia naar school te brengen, maar ook om samen met het jonge gezin leuke uitjes te gaan doen.

Daarom vragen we jullie hulp! Doe een donatie en maak Julia gelukkig!

Update : Van de Meister Sportvereniging hebben wij een donatie ontvangen van €500,- voor de actie. Wij danken alle leden en andere donateurs van MSV!
Added on 09 January 2019

Update : Na SC Loppersum hebben we ook een mooie donatie van SV de Heracliden mogen ontvangen. Zij haalden met hun Rad van Avontuur liefst 325 euro op! Dank dank dank!
Added on 17 December 2018

Update : Voor de laatste updates: we hebben een facebookpagina aangemaakt: help Julia de weg op. Morgen een stuk in de regionale krant, en de eerste collectebussen worden geplaatst bij diverse bedrijven uit de buurt. Als er bedrijven zijn die ook graag een collectebus willen plaatsen, stuur dan even een bericht naar brendakoolhof@gmail.com.
Added on 05 December 2018

Spread the word!Reactions

Started on 02 December 2018


Dromer - Rolstoelbus voor Julia

Pascal Koolhof

Personal Dreams & Wishes

Recent donations
avatar

€100

Greta Roeling Peeters

1 weeks ago
Succes!
Share

avatar

€50

Bart Rogaar

2 weeks ago
Share

avatar

€25

Siep en Tineke Wiltjer

2 weeks ago
Share

avatar

€5

Karin Gies

2 weeks ago
Share

avatar

€25

Carola Folkersma

2 weeks ago
Share

5 of 237 donations