Rolstoelbus voor Iemaya

Rolstoelbus voor IemayaIemaya is een vrolijk meisje dat dit jaar al weer 7 jaar wordt. Ze komt graag overal en heeft daarvoor een rolstoelbus nodig. Lees verder!

Iemaya heeft het syndroom van Rett. Ze leek als baby aanvankelijk gezond, maar al gauw bleek dat haar ontwikkeling anders liep.

Iemaya kan niet zelfstandig zitten, staan of lopen. Ook is ze haar handfunctie en spraak volledig verloren. Ze heeft last van aanvallen met een gestoorde ademhaling en veel lichamelijke onrust. Ze heeft overal hulp bij nodig.

Sinds een paar maanden is Iemaya grote zus geworden van Eise. We moeten binnenkort verhuizen naar een aangepast en gelijkvloers huis, zodat we Iemaya kunnen blijven verzorgen.

Iemaya is graag onder de mensen en gaat met plezier op pad. Ze komt graag in het theater, de bibliotheek, bij familie en op school. Tot nu toe hebben we haar vervoerd in onze auto. Haar huidige rolstoel past nog net in de kofferbak, maar binnenkort krijgt ze een nieuwe rolstoel, die niet meer zal passen. Iemaya wordt steeds groter en moeilijker te tillen. We moeten haar kunnen verschonen als we op pad gaan en hebben dan ter plekke een verschoontafel nodig.

Kortom, we hebben een rolstoelbus nodig! Helaas is de gemeente Amsterdam niet bereid een bijdrage te leveren, noch de aanpassingen. Dus hopen we met jullie hulp een bus te kunnen aanschaffen. Zonder deze bus kunnen we in de toekomst niet meer de dingen ondernemen waar Iemaya zo van houdt. Iedere euro is welkom, alvast van harte bedankt!

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 26 June 2019


Dromer - Rolstoelbus voor Iemaya

Bernie van Velzen

Babies, Kids & Family
Nederland

Recent donations
avatar

€140

A. Veenstra

4 hour ago
Door jam verkoop door nichtjes van Iemaya is dit bedrag binnen gehaald. Dank aan inwoners van Eesveen en collega\'s van tante Willeke. ( Jam gemaakt door Beppe Joke).
Share

avatar

€25

Anita van Dolen

4 hour ago
Hallo Bernie, heel veel sterkte en succes! liefs, anita
Share

avatar

€20

Anonymous

8 hour ago
Share

avatar

€5

Tessa Bakker

22 hour ago
Share

avatar

€5

Yvonne Groen

22 hour ago
Kersenjam ontvangen via Willeke :)
Share

5 of 325 donations