Onze adoptiereis

Onze adoptiereisZouden jullie Tom en Sien alsjeblieft financieel willen steunen? Ze wachten al jaren op een adoptiekindje. We hopen dat ze snel een voorstel krijgen!

Dit zijn mijn zus Sien en haar man Tom. Het is een ontzettend lief, positief, empathisch, vrolijk stel; ze zijn al sinds 2004 samen! Hartstikke gelukkig samen, met hun hondjes, lieve familie en vrienden, leuke baan, huisje: maar het belangrijkste ontbreekt nog steeds: een kind.

 

Het begin

In oktober 2004 leerden Tom en Sien elkaar kennen. Het klikte meteen en nog geen jaar later woonden ze

samen in Leiden. Omdat ze allebei gek zijn op kinderen, besloten ze in april 2006 dat ze heel graag samen ouders wilden worden. Toen de biologische route niet bleek te leiden tot een kindje, stapten ze positief en vol goede moed in 2008 het adoptieproces in.

 

Het wachten

Een lange periode van wachten brak aan. Tom en Sien volgden cursussen, voerden gesprekken met elkaar

en met instanties, ze zochten informatie en kregen er in het proces heel veel lieve vrienden bij die in hetzelfde schuitje zaten. Samen fantaseerden ze over hun toekomstige kindje en verwerkten ze tegenslagen, ze beurden elkaar op, ze deelden hun verhalen en verlangens met familie en vrienden om hen heen. Een paar keer leek hun grote wens in vervulling te gaan, maar helaas liep het steeds net even anders.

Inmiddels zijn we al 12

jaar verder. 12 jaar! En nog steeds is deze wens niet vervuld.

Maar nu het goede nieuws: het einde lijkt in zicht...! Het enige wat ze nog nodig hebben, zijn financiële middelen. Er zijn al veel grote bedragen in de procedures gestoken: ondanks dat ze al jaren niet meer op vakantie gaan en alle extraatjes in de adoptiepot stoppen, begint de bodem in zicht te komen.

 

Het verzoek

Ik weet dat er veel mensen om Tom en Sien heen zijn die graag zouden willen helpen. Maar hoe? De kaartjes,

lieve berichtjes, appjes, aandacht die jullie hun gegeven hebben, heeft ze er al die jaren doorheen gesleept. En nu kunnen we nog iets doen, iets minder romantisch maar wel ontzettend nodig: financieel helpen.

 

Tom en Sien staan sinds kort op de wachtlijst voor adoptie van een kindje uit Amerika. Maar voordat ze eindelijk een babykamertje kunnen bouwen, voor ze ook maar kunnen gaan nadenken over welke kleur de muren krijgen en ze op marktplaats kunnen speuren naar een baby-uitzet, moet er nog veel betaald worden: de voorbereidingen, de administratieve zaken, bemiddeling, de reis naar Amerika en het verblijf van enkele weken in het land.

 

Dus mijn vraag aan jullie is, na alle lieve emotionele steun die jullie hun gegeven hebben afgelopen jaren, een heel praktische: zouden jullie alsjeblieft willen helpen om, zodra de tijd daar is, de reis naar hun kindje in Amerika mogelijk te maken? Je zou deze lieve mensen er enorm mee helpen!

 

Heel veel liefs van Dorien, de zus van

Tom en Sien

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 07 April 2018


Dromer - Onze adoptiereis

Tom en Sien de Groot

Personal Dreams & Wishes
Nederland

Recent donations
avatar

€25

Anonymous

5 days ago
Share

avatar

€15

Anonymous

3 weeks ago
En nog een stapje dichterbij!
Share

avatar

€10

Marlous Fidder-Bulder

4 weeks ago
Ik duim voor jullie!
Share

avatar

€15

Anonymous

1 months ago
Weer een klein stapje dichterbij!
Share

avatar

€15

Eva Koole

1 months ago
Een kleine bijdrage voor jullie grote droom, ik hoop dat hij gauw uitkomt! Dikke kus
Share

5 of 140 donations