Noodzakelijke operatie!

Noodzakelijke operatie!Zorgverzekering wilt deze noodzakelijke operatie niet vergoeden. U hulp is hard nodig!

Ik baal er van dat ik het via deze weg moet doen maar ik heb geen andere keus meer helaas.

Inmiddels bijna 20 jaar geleden is mijn moeder naar Nederland gekomen om een medische reden, mij. In Rusland waar ik oorspronkelijk vandaan kom, kon ik door meerdere redenen na 9 operaties niet meer behandeld worden. Jaren lang ben ik ook in Nederland ziekenhuis in en uit geweest, helaas zonder enig resultaat. Constant werd ik opgenomen met ontstekingen door mijn blijvende openwond. Dankzij verschillende antibiotica kuren heeft het er toe geleid dat ik nu resistent voor ben geworden. Dat betekent dat ik bij zo een ontsteking gewoon kan verbranden aan mijn koorts. Wat ook bijna gebeurd is de laatste keer. Ik kon nog maar twee dingen kiezen. Of een week lang bloed spugen, doof worden en andere afwijkingen krijgen door de antibiotica die mijn lichaam na 28 jaar niet meer accepteerd of er aan toe geven en niets meer doen. Wonder boven wonder ben ik er goed van af gekomen. Voor velen zegt het waarschijnlijk niets, maar de oorspronkelijke naam voor mijn aandoening is “Lymfangioom”. Het is een afwijking aan lymfklieren en bloedvaten. Ook is er een zwelling aanwezig die groeit. Na mijn laatste onderzoek is er gebleken dat het door is gaan groeien naar mijn andere organen en inmiddels mijn milt heeft aangetast. Hoe dieper het gaat hoe minder de kans op een genezeing, en hoe slechter de vooruitzichten. Mijn gezondheidproblemen hebben ook voor veel problemen gezorgd in mijn sociale leven, school en werk. Omdat ik het altijd goed weet te verbergen weet 80% van mijn omgeving niet eens dat ik wat heb.

In Belgie “UZ Brussel” kan ik behandeld worden, alleen wilt de VGZ het niet vergoeden. Ook heb ik een bezwaar bij SKGZ ingediend, maar ook deze hebben niets voor mij kunnen doen. VGZ is van mening dat het in Nederland goedkoper kan, terwijl de arts(en) aangeeft dat deze behandeling in NL uberhaupt niet mogelijk is in mijn geval en zijn zelf benieuwd naar de resultaten van Belgie.

Mijn laatste optie was om naar Belgie te verhuizen. Maar ook hier denkt de IND anders over. Ik weet dat het om een groot bedrag gaat, maar ik kan deze zelf niet 1,2,3 opzij zetten en ook geen lening sluiten. Mede dankzij de VGZ die mij aan alle kanten uitbuit ondanks dat ik chronisch ziek ben, en het feit dat ik geen enkel baan kan vast houden door mijn reguliere opnamens. Vandaar mijn oproep naar jullie.. dit is mijn enige kans. Mocht iemand inhoudelijk meer informatie willen hebben, feel free to ask. Mijn dank is groot!

Ps. Op de brief staat een bedrag van 10.00 wat natuurlijk geen €10,- kan zijn voor een algehele operatie maar €10.000. Door een administratief fout ben ik in de afwachting van een correctie brief.

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 05 March 2018


Dromer - Noodzakelijke operatie!

Ekaterina Olegovna

Medical, Illness & Healing
Nederland

Recent donations
avatar

€50

Maxim Panteleevici

4 months ago
art deco
Share

avatar

€10

Anonymous

4 months ago
?????? ???????
Share

avatar

€100

Anonymous

4 months ago
Share

avatar

€20

Natia Kalandadze

4 months ago
Share

avatar

€100

Micha M

4 months ago
Share

5 of 108 donations