Help ons met de repatriëring

Help ons met de repatriëringLieve lezers,

Donko, kay en Bijou die ik beschouw als meer dan familie zijn getroffen door een zwaar tragedie. Eergisteren bereikte hun het bericht dat hun vader zeer plotseling in overleden in zijn zo geliefde Peru. 3 jaar geleden werden deze kinderen ook al onverwachts geconfronteerd met het plotselinge overlijden van hun moeder. Hoeveel shit kan een mens over zich heen krijgen in een tijdsbestek van 3 jaar. Veels te veel. Op dit moment moet er geregeld gaan worden dat er een repatriëring plaats gaat vinden naar Nederland. Gezien het feit dat de repatriëring uiteindelijk uit eigen zak betaald gaat moeten worden werd bij mij het idee geboren om deze actie op te starten puur in de hoop dat er een leuk bedrag opgehaald kan worden met als doel hun te ontzorgen. Voor een ieder die robby en Karin hebben gekend weten als geen ander dat hun altijd goed zijn geweest voor iedereen. Niet alleen maar een groot hart hebben voor de mensen maar ook een hart van goud.

Ik wil een ieder die dit bericht nu leest vragen of ze bereidt zijn om een gift te schenken om te repatriëring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze mensen hebben genoeg zorgen vind ik aan hun hoofd en ik wil ze het liefst helemaal ontstressen. Mijn droom is dan ook dat ik gewoon in no time zoveel giften binnen krijg dat ik ze gewoon kan zeggen dat de repatriëring geregeld is. Maar je zult begrijpen dat ik dat niet alleen kan. Ik heb daar ook jullie hulp bij nodig.

ik wil een ieder vragen die dit bericht onder ogen krijgt om niet te kijken wat je hebt.... maar kijk alsjeblieft wat je kan en wil missen. Want binnen minder dat 3 jaar totaal wees worden omdat je beide ouders kwijt bent dat gun je niemand.

ik hoop echt dat jullie je hart laten spreken en doneren hoe klein het bedrag ook is...... veel mensen hebben altijd op deze familie kunnen rekenen wat er ook aan de hand was met iemand. Dus Wat is er mooier dan nu met ze allen deze prachtige mensen totaal te ontzorgen....

Ik hoop dat ik kan rekenen op jullie..

alvast bedankt

..

Update : Lieve mensen,

De eerste 390 euro is al binnen en daar wil ik jullie alvast hartelijk voor bedanken....
Added on 26 August 2018

Spread the word!Reactions

Started on 23 August 2018


Dromer - Help ons met de repatriëring

jean louis margaretha

Funerals & Memorials
Nederland

Recent donations
avatar

€10

Esmee Jongman

11 months ago
Share

avatar

€25

Fernando Beuse

11 months ago
Share

avatar

€21

Anonymous

11 months ago
Share

avatar

€10

Anonymous

11 months ago
Veel sterkte
Share

avatar

€34

Dias dias

11 months ago
love ya!!!
Share

5 of 29 donations