Help Modou Jallow naar de topVia deze weg wil ik mijn beste Gambiaanse vriend, Modou Ben Jallow, 18 jaar jong, helpen zijn grootste droom waar te maken.

Via deze weg wil ik mijn beste Gambiaanse vriend, Modou Ben Jallow, 18 jaar jong, helpen naar een betere toekomst.

Hij is een topvoetballer en is zo zelfverzekerd dat hij naar de top kan komen, echt zonder geld ben je in Gambia niks. Ondanks dat ik zelf heb aangeboden te helpen met een studie of een klein bedrijfje te starten wil hij gewoon zijn droom verwezenlijken!

Hij stond deze maand op het punt uit Gambia weg te gaan naar Guinee of Ghana om het daar te proberen, maar zonder geld kom je nergens. Zijn thuissituatie is ook niet prettig op moment.

Met een Gambiaans paspoort ben je zeer beperkt te reizen zonder visum en garant staan om naar Europa te komen is te risicovol. Daarom wil ik hem naar Tunesië laten reizen, daar is geen visum nodig en hij weet dat daar ook een toekomst is om ontdekt te kunnen worden.

In totaal is er nog € 500,- euro nodig voor de 2e maand verblijf en geld voor lokaal transport, eten en drinken. Wie helpt mij deze droom te verwezenlijken?

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 12 January 2019


Dromer - Help Modou Jallow naar de top

Michel

Sports, Teams & Clubs
Nederland

Recent donations
avatar

€400

Michel

7 months ago
Share

avatar

€100

Mary

7 months ago
Share

2 of 2 donations