Help deze MS mama de ms te stoppen!

Help deze MS mama de ms te stoppen!Mijn naam is Joyce. Ik ben 29 jaar en ben getrouwd met Sjouke. Wij hebben 3 prachtige kinderen van 7, 6 en 3 jaar oud. Een druk en jong gezin!

Helaas heb ik de diagnose MS. Ik heb een progressieve vorm van RRMS en de enige zekerheid die ik nu heb is dat het alleen maar achteruit gaat. En dan schrik ik. Nog meer? Ik moet iets doen voordat het te laat is. Ik loop, maar moeizaam en kan nu niet onbezorgd met de kinderen naar de speeltuin, niet een wandeling met ze maken, niet genieten van kleine dingen die we samen kunnen doen omdat de moeheid en invaliditeit me in de weg staat. Mijn man is ineens een mantelzorger en mijn kinderen "verliezen" steeds een beetje meer van hun mama. Dat is ons toekomstbeeld. Het leven is nu nog leuk met redelijk me kunnen redden, maar dit moet stoppen! 

We gaven niet op en zochten door. Met succes! Want we vonden een HSCT (stamceltherapie) behandeling en daar kom ik gelukkig voor in aanmerking, met tot 95% slagingskans dat de MS stop gezet wordt! Ik kreeg weer hoop! Maar de behandeling en alles wat erbij komt kijken gaat zo'n 60.000 euro kosten en dit kunnen wij zelf niet dragen en daar hebben wij (helaas) hulp bij nodig.. willen jullie ons helpen?

www.msmama.nl

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 14 June 2019


Dromer - Help deze MS mama de ms te stoppen!

Joyce Faber

Medical, Illness & Healing
Nederland

Recent donations
avatar

€1000

Familie Zandbergen

2 days ago
Sterkte Joyce!
Share

avatar

€15

Anonymous

4 days ago
Heel veel sterkte! Blijf bidden.
Share

avatar

€50

Anonymous

6 days ago
Share

avatar

€70

Anonymous

1 weeks ago
Heel veel sterkte en zegen toegebeden. Mooi dat je ervaart dat Hij er altijd is! Hij is aan alle kanten om jou heen en Zijn hand rust op jou! Psalm 139:5
Share

avatar

€25

Anonymous

1 weeks ago
Mijn wens voor jou is dat de crowdfunding slaagt en dat de behandeling in Rusland je zal helpen zodat je voluit Moeder kunt zijn!
Share

5 of 157 donations