Help Dano met zijn strijd tegen NAH

Help Dano met zijn strijd tegen NAHHelp Dano, met zijn gevecht tegen zijn NAH (niet aangeboren hersenletsel)

Onze Dano heeft sinds juni 2013 NAH, hij is gevallen op een kinderfeestje, iets wat gezellig en leuk had moeten zijn is helaas voor Dano zijn grootste nachtmerrie geworden.

Op 4,5 jaar is hij gevallen, hierbij liep hij een schedel basis fractuur op, wij (zijn ouders) kregen Dano terug met de mededeling dat hij gevallen was en niet te troosten. Dano zelf vertelde dat hij moe was en een dutje wilde doen. We besefte gelijk dat het niet goed was! 

Op weg naar de dokterspost viel Dano al steeds een beetje weg, toen wij hier aankwamen stond de ambulance al klaar, Dano werd gestabiliseerd en met grote spoed naar het radboud gereden. Onderweg is hij meerdere malen zijn bewustzijn verloren.

Bij aankomst stond er een team klaar, Dano is hier onderzocht en had een scheur/ barst in zijn hoofd van zeker 8 cm van de zijkant naar de achterkant, door zijn gehoor..

De gevolgen waren nog niet te overzien.

Dano ging na de zomervakantie naar zijn nieuwe school waar hij meer uitdaging zou moeten krijgen, helaas bleef het lezen uit, met de nodige extra begeleiding en vraagtekens, na 2 jaar toch gekozen om hem weer naar het regulier onderwijs te gaan doen.

Op deze school hebben ze nog meer naar Dano gekeken en samen met ons een plan gemaakt. Dano zou eerst eens onderzocht moeten worden op groot Klimmendaal, na deze onderzoeken kwam het hoge woord eruit. Dano had NAH overgehouden aan zijn val met een disbalans in zijn intelligentie met zeker 50 punten verschil. Tevens is zijn automatiseren stuk en zijn korte termijn geheugen 

Onze lieve Dano zou moeten gaan revalideren en wederom naar een andere school moeten, dit alles heeft nogal wat gedaan met onze Dano. Na 2 jaar therapieën is hij een stuk verder gekomen en heeft hij laten zien dat je met steun, vertrouwen en veel innerlijke kracht soms een stuk meer kan bereiken dan wat er van je verwacht werd! Dano zou niet gaan lezen en inmiddels leest hij begin groep 4, wij ouders zijn ontzettend trots op Dano!! Wij merken dat Dano nu klaar is voor een volgend gevecht en klaar is voor zijn volgende stap.

De volgende stap die Dano zou kunnen nemen is een behandeling in Lisse, deze word voor €1000,- vergoed door onze zorgverzekering. Helaas zijn de kosten vele malen groter gemiddeld €150,- per behandeling. Waarvan ze verwachting is dat Dano 2x daags een behandeling nodig heeft, voor minimaal 1 tot 3 maanden. Dit omdat het inmiddels al 6 jaar geleden is dat Dano gevallen is. De arts in Lisse vergelijkt de NAH van Dano met een soort (hersen)kneuzing en verwacht dat de behandeling grote kans van slagen heeft. Daarom vragen wij om jullie hulp!! Het zou zo fijn zijn als Dano in oktober 2019 zou kunnen starten. Zouden jullie Dano/ons kunnen helpen om Dano zijn gevecht af te laten maken? Zodat onze vechter straks verder kan en eindelijk kan gaan genieten van zijn overwinning en weer heerlijk kind kan zijn!!

Alvast super bedankt!

Liefs, 

Roy, Kaat, Teun

en uiteraard Dano

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 11 July 2019


Dromer - Help Dano met zijn strijd tegen NAH

Teun Spansier

Medical, Illness & Healing
Nederland

Recent donations
avatar

€10

Marina Tel

3 days ago
Share

avatar

€20

Anonymous

4 days ago
Heel veel succes voor de toekomst Lieve Dano??
Share

avatar

€10

Anonymous

5 days ago
Succes!!
Share

avatar

€200

Jose Hoogveld

5 days ago
We gaan ervoor!????
Share

avatar

€5

Anonymous

5 days ago
Share

5 of 26 donations