Help broertje zijn studie afmaken!

Help broertje zijn studie afmaken!Help ons!! Lees a.u.b.Ik probeer door deze donaties mijn broertje Serrano te helpen. Hij doet de opleiding game artist aan het Noorderpoortcollege in

Help ons!! Lees a.u.b.

Ik probeer door deze donaties mijn broertje Serrano te helpen. Hij doet de opleiding game artist aan het Noorderpoortcollege in Groningen kunst en multimedia. Hiervoor heeft hij een nieuwe laptop nodig! Hier onder zal ik vertellen waarom dit nodig is.

2.5 jaar geleden merkten wij en Serrano dat er iets niet klopte. Hij kreeg hallucinaties en kan ze op dit moment zelfs niet altijd meer onderscheiden van de realiteit. In eerste instantie dachten we aan slapeloosheid want dit was ook een aanwezig probleem. Helaas ging het vanaf dat punt steeds slechter met hem, met als gevolg dat hij geen normaal leven meer kan leiden. Hij kan niet zelfstandig naar buiten doordat hij de hallucinaties niet van echt kan onderscheiden. Hierdoor is zijn wereld enorm klein. Hij wordt naar zijn opleiding en stage gebracht en gehaald met de taxi doordat hij niet alleen zonder gevaar voor eigen leven naar buiten kan. Hij heeft ook dyslexie maar door de toenemende hallucinaties is het soms onmogelijk om te lezen. Vandaar dat hij zijn toevlucht zoekt in zijn passie en dat is games designen. Zijn opleiding en passie hiervoor is het enige wat hem in zekere zin in leven houdt. Omdat hij daardoor het gevoel heeft dat hij toch iets kan betekenen in deze wereld. Buiten dit om heeft hij geen enkele vorm van een normaal leven. Wat mijn hart als zus enorm breekt. Hij wil zijn opleiding afmaken ondanks zijn nare situatie. Hiervoor heeft hij een laptop nodig die aan bepaalde specificaties moet voldoen. Helaas hangt hier een enorme prijskaart aan die op dit moment niet te realiseren is. Daarnaast heeft hij enorm talent en zou dit echt vreselijk zijn als hij de opleiding hierdoor niet zou kunnen afmaken en zijn droom moet laten gaan. Ik vraag hierbij om jullie hulp!

Ik heb het zo kort mogelijk gehouden. Er spelen nog meer dingen dus als je meer vragen hebt kun je altijd een bericht sturen.

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 03 December 2018


Dromer - Help broertje zijn studie afmaken!

Sefanja Gonzalez

Education, School & Learning
Nederland

Recent donations
avatar

€10

Anonymous

8 months ago
Share

avatar

€10

Willy Dijkstra

8 months ago
Share

avatar

€5

Suzanne Schiffers

8 months ago
Share

3 of 3 donations