Harry en de Handbike-Battle!!!

Harry en de Handbike-Battle!!!Harry en de HandbikeBattle!!!

Mijn broer, Harry Braam, heeft in mei 2018 een bovenbeenamputatie ondergaan. Na weken ziekenhuis opname en diverse operaties, waarbij het niet wou lukken om zijn knie te sparen, werd het amputatie van het bovenbeen. Een hele heftige periode waar hij en zijn gezin zich toch goed doorheen hebben geworsteld. Daarna kwam hij in Revant terecht voor revalidatie en werd hij gevraagd mee te doen aan de HandbikeBattle met het Revantteam ZeeBra. Dit houdt in: Op een handbike die wordt voortbewogen door armkracht, gaan zij de uitdaging aan om de Kaunertalergletscherstrasse in het Oostenrijkse Tirol te beklimmen.

Meer informatie, stukjes van de deelnemers en de doelen achter deze battle kunt u lezen  in de volgende link https://www.revant.nl/19-handbikebattle/

Voor dit evenement moet hij naast ander bijkomende kosten een nieuwe  handbike aanschaffen  die veel geld kost namelijk ongeveer 5250 euro.   

Ik vind het super dat hij voor deze sportieve uitdaging gaat en wil Harry graag financieel ondersteunen. Wil je Harry ook helpen? 

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 09 March 2019


Dromer - Harry en de Handbike-Battle!!!

Marianne Braam

Personal Dreams & Wishes
Nederland

Recent donations
avatar

€50

Peter Minnaard

10 hour ago
Share

avatar

€20

Naomi Oostinga

2 days ago
Share

avatar

€100

Sjaak en Leandra Remijn

3 days ago
Share

avatar

€50

Arjan & Bianca Nijboer

4 days ago
Heel veel succes Harry!!!! Super hoe je dit allemaal oppakt!
Share

avatar

€10

Lindy Bliek

5 days ago
Share

5 of 25 donations