Freedom4Ashley

Freedom4AshleyIk wil mijn vrijheid terug mijn rolstoelbusje is kapot, wil bij mijn mammie weer zijn en op stap met haar.

April 2018 werd het mijn mama fataal op de rijksweg A12 na jarenlang schade vrij te hebben gereden door een stilstaande auto op de rijksweg linkerbaan waar 130km per uur gereden mag worden. Was er voor haar meerdere autos in n ketting botsing geraakt. Doordat mijn mama gelukkig voldoende afstand nog had kon zei nog uitwijken met mijn rolstoelbus naar rechts een andere auto schepte haar. Ze raakte in slip en op 2 wielen hierdoor.

Vervolgens was ook vooras afgebroken en veroorzaakte veel schade aan de linker zijkant vd bus.

Gelukkig zat ik niet in de bus. Na maandenlange strijd met tegenpartijen is er nog niks financieel vergoed voor mijn mama aan medische kosten. Ze was na ongeluk met letsel afgevoerd met nekklem op brancar met de ambulance naar het ziekenhuis. Ze vecht al maanden om beter te worden. Ondertussen 100% arbeidsongeschikt verklaard, haar 2 banen kwijtgeraakt, ook kan ze niet mij ontvangen thuis ik kan niet bij haar thuis zijn wat mij zeer verdrietig maakt.

Geen instantie die met spoed heeft geholpen, geen thuiszorg nog op gang gezet. Vooral in de eerste maanden toen ze weken geen voedsel binnen kon houden en aan al haar kneuzingen verwondingen lag te cramperen vd pijn.

Onze bus is oud maar 16 jaar dus dagwaarde zal niet veel opleveren voor t wrak deze is totall loss verklaard.

Wij willen graag weer samen dingen kunnen ondernemen.

Ik heb de beste alleenstaande mama die voor 2 telt en nooit mij vergeet. Zelfs al moet ze kruipen naar mij zou ze dat ook nog doen.

Best team ever.

Hierbij wil ik jullie vragen om onze hereniging te kunnen verwezenlijken zodat wij ook weer saampjes blij kunnen zijn.

Binnenkort zal ik Ashley ook veel naar het ziekenhuis moeten wat ad andere kant vh land ligt dit is n zware hersen operatie wat ook veel nadelen met zich mee brengt en eventuele complicaties. Het is een traject van 3 jaar waar ik in zal gaan. Deep Brain Stimulation.

Details wil ik jullie hierover besparen aangezien wij hier nachtmerries van krijgen.

wat ik wel kan vertellen is dat deze behandeling de enige optie over is voor mij als Dystonie patiënt om verlichting te kunnen hebben. Zelf zal ik nooit genezen.

Ook mensen met parkinson kunnen deze behandeling ondergaan. Alleen j komt er niet makkelijk voor in asnmerking. Bij mensen met Parkinson is het verschil hun zijn bij kennis en mensen met Dystonie niet zijn onder narcose.

De camper rolstoelbus moet aan bijzondere eisen voldoen ivm medicatie sondevoeding overige handelingen ivm aanvallen en omdat ik 24/7 zorg nodig heb lichamelijk als verstandelijk en chronisch ziek beperkt ben, 112 behandeling.

Hoop dat ik en mn mama hierbij geholpen worden, na zware tijden

die wij saampjes al 19 jaar alleen hebben doorstaan.

Knuf Ashley

U mag mn bericht delen

Alvast dank u wel

wij houden u op de hoogte

Update : Wie helpt mij ?
Added on 03 December 2018

Update : Bedankt voor de start
Added on 17 November 2018

Spread the word!Reactions

Started on 17 November 2018


Dromer - Freedom4Ashley

Ashley Schutte

Personal Dreams & Wishes
Nederland

Recent donations
avatar

€20

Monique Strijdonck

9 months ago
Share

avatar

€15

Anonymous

9 months ago
Share

avatar

€10

Anonymous

9 months ago
Share

3 of 3 donations