EK twirl 2019

EK twirl 2019Een Europees Kampioenschap ervaren als coach! Een leerling laten ontwikkelen, groeien, ervaren. Wat een afscheid als coach kun je krijgen.

Wij Birgit jonkers en Diana Lips , zijn op

zoek naar donaties om onze droom waar te maken.

Ik ben Birgit 10 jaar. 

Vroeger toen ik op t kinderdagverblijf zat zei Diana (die daar ook als juf werkte) dat ik van die mooie ballet voeten/benen had. En dat ik zeker op majorette moest komen. 

Toen ik 5 jaar was ben ik op majorette gegaan. Ik vind t vooral altijd heel gezellig met de andere meiden van het dorp. 

Toen ik 9 was ben ik solo gaan doen en meteen werd ik Brabants kampioen en Nederlands kampioen. 

Afgelopen jaar ben ik er t onderdeel super x strutt bij gaan doen. Maar door drukte met het aanleren van andere routines en school hadden we dit onderdeel even op pauze gezet. In november bleek dat ik wel naar de voorrondes mocht en daarom ben ik heel hard gaan trainen. Eerste op de voorrondes en zilver op het NK zorgde ervoor dat Mn droom werkelijkheid werd. Ik mag naar het EK.

Ik ben Diana en op mijn 7de ben ik gaan twirlen...

Na twee EK’s en twee WK’s in 2006, 2007, 2008 en 2009 heb ik mijn twirlcarriere afgesloten! Daarna een aantal jaar mee gegaan naar EK’s en WK’s nu in de rol als klerk. Ook een leuke ervaring om zo groot evenement vanuit een andere kant mee te maken.

Mijn droom onstond dan ook al snel: vanuit de invalshoek als coach een Europees Kampioenschap mee te maken.

Sinds 2003 als coach fanatiek gewerkt met de meiden. Vele Nederlandse kampioenen maar nooit in een categorie die afgevaardigd wordt richting het EK.

En net nu ik heb aangegeven (na 28 jaar in de twirlwereld en 15 jaar als coach....) de twirl wereld te gaan verlaten en ook te gaan stoppen als coach bereikt een leerling op mijn laatste NK... mijn en haar droom!!! Birgit heeft het behaald!! zilver op het NK en daardoor geplaatst voor het EK twirl (16april tm 21 april) 2019 te Italië.

Dit op het onderdeel Super x strutt

Juvenille. Birgit is 10 jaar en jullie snappen dat haar reis, die van haar moeder, van mij als coach en Marjolein mede coach een dure bekomstigheid is. Daarom hopen we via deze weg wat kleine en grotere donaties te mogen ontvangen om deze droom werkelijkheid te maken.

There are no updates yet..
Spread the word!Started on 29 December 2018


Dromer - EK twirl 2019

Diana Lips

Sports, Teams & Clubs
Nederland

Recent donations
avatar

€10

Marcia Naalden

4 months ago
Share

avatar

€25

Familie Den Ouden

4 months ago
Share

avatar

€10

Wilma Sorber

4 months ago
Share

avatar

€20

Familie Corsmit

4 months ago
Share

avatar

€20

Anonymous

5 months ago
Share

of 25 donations