Een rolstoelbus voor Mette

Een rolstoelbus voor MetteVoor ons gezin willen wij een rolstoelbus aanschaffen. Wij hebben 3 dochters. Mette is onze middelste dochter van 4 jaar en ze heeft een (aangeboren)

stofwisselingsziekte. Hierdoor is zij meervoudig beperkt, heeft ze een lage spierspanning en epilepsie. Ze kan bijvoorbeeld niet lopen en niet praten.Mette is ons lieve vrolijke zonnetje.Ze houdt heel erg van knuffelen, liedjes zingen en in de handjes klappen en vindt het heerlijk om met haar zusjessamen te zijn. Naast een gezin met een kind met een beperking zijn we vooral gewoon een gezin. Daarom is het voor ons heel erg belangrijk om degewone dingen te blijven doen, als gezin. Omdat Mette steeds groter en zwaarder wordt, en haar hulpmiddelen ook, is het steeds lastiger om haar in deauto te vervoeren. Daarom willen we een rolstoelbus gaan aanschaffen. Dat geeft ons de vrijheid om er op uit te gaan met z'n vijven. Samen opfamiliebezoek, een dagje naar de dierentuin, of gewoon boodschappen doen. Maar ook controles in het ziekenhuis zijn een stuk minder zwaar als we eengeschikte bus hebben. De gewone dingen, die zo belangrijk zijn om te zorgen dat je samen kunt blijven genieten. Ik hoop dat jullie hieraan willenbijdragen.
Update : Wow! we hebben al een derde van ons streefbedrag bij elkaar.... We zijn super blij met alle lieve reacties en donaties. <3
Added on 15 May 2019

Spread the word!Reactions

Started on 09 May 2019


Dromer - Een rolstoelbus voor Mette

Susanne Walstock

Babies, Kids & Family
Nederland

Recent donations
avatar

€50

Marije en Fabian Franse

3 days ago
Share

avatar

€20

Anonymous

4 days ago
Share

avatar

€25

Marie Josee Syrier

4 days ago
Succes met deze actie! Lieve groet, Marie Josee.
Share

avatar

€50

Tom Lebouille

5 days ago
Share

avatar

€15

Margot Kempenaars

6 days ago
Hoop mee voor jullie dat het gaat lukken!
Share

5 of 75 donations