Droom van een kind na tegenslag

Droom van een kind na tegenslagNa veel tegenslag in ons gezin gun ik mijn zoontje het uitkomen van zijn droom. De afgelopen jaren hebben we behoorlijk wat voor onze kiezen

Na veel tegenslag in ons gezin gun ik mijn zoontje het uitkomen van zijn droom. 

De afgelopen jaren hebben we behoorlijk wat voor onze kiezen gehad. Zowel lichamelijk als emotioneel. Ons leven stond op de kop. Ik wil deze site niet gebruiken om medelijden te krijgen, daarom wil ik niet te diep ingaan op wat er allemaal gebeurd is. Toch houden we samen ons hoofd goed boven water en staan we positief in het leven. En hebben we niet veel nodig om gelukkig te zijn. 

Nu alles een beetje stabiel lijkt, vind ik het tijd hem zijn zorgen te kunnen laten vergeten en wil ik niks liever dan zijn droom uit te laten komen. Hij is dol op Harry Potter en dolfijnen en we sparen al een jaar kei hard om samen naar Florida te kunnen. Om deze dromen uit te laten komen. Maar aangezien dit zo’n waanzinnig dure reis is in het hoogseizoen (alleen ticket al 900 euro pp) en ik een IVA UWV uitkering heb gaat ons dit alleen nooit lukken. Ik schaam me bijna om het te vragen, maar wie zou ons willen helpen? Alle beetjes helpen en zijn we enorm blij mee. Super thanx! 

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 21 March 2018


Dromer - Droom van een kind na tegenslag

Roxanne Lemmens

Travel & Adventure
Nl

Recent donations
avatar

€5

Anonymous

10 months ago
Share

avatar

€25

Anonymous

11 months ago
Share

2 of 2 donations