Driving a Car for Care

Driving a Car for Care'Driving a Car for Care'

Het is noodzakelijk voor Stichting Talokoto Nederland om over een auto in Gambia te beschikken om gehandicapte, zorgbehoeftige kinderen te kunnen blijven ondersteunen in de thuissituatie. Deze kinderen zijn afhankelijk van zorg van de stichting om hun kwaliteit van leven te verhogen.

Het streefbedrag zal gebruikt worden voor o.a: aanschaf en vervoer auto en (medische) hulpmiddelen. Mocht het bedrag overschreden worden zal dit ingezet worden om wat extra's te kunnen doen voor de kinderen.

Voor alle donaties boven de €50,- geldt dat ik jullie zal uitnodigen van de zomer om te komen eten, ik zal deze avond gastheer spelen in verrassend kostuum.

Voor donaties vanaf €25,- (tot en met €49,99) zal ik een klein schilderij maken.

Uitgebreide informatie:

Mijn naam is Jaco – Jan van der Kemp, bestuurslid en zorgcoördinator van Stichting Talokoto Nederland . Stichting Talokoto Nederland (STN) ondersteunt kinderen in Gambia met een handicap.

Nadat de lokale overheid in Talokoto in 2016 de kinderen en onze manager van 'onze compound' heeft verjaagd, alle bezittingen en de auto van het project Talokoto gestolen heeft was, onze Gambiaanse manager genoodzaakt de kinderen per taxi te bezoeken. Dit is een kostbare en fragiele constructie. Zeker wanneer haast geboden is (voor een medische kwestie bijvoorbeeld). De kinderen wonen helaas ver uit elkaar. Het is voor het welzijn van de kinderen van groot belang dat wij weer een auto tot onze beschikking zouden hebben.

Om deze reden wil ik in oktober deelnemen aan de Antwerpen – Banjul Challenge om een auto voor de stichting naar Gambia te rijden. De route loopt door zeven landen, drie in Europa en vier in noord Westelijk Afrika.

Om deze reis in oktober te kunnen maken ben ik afhankelijk van sponsoring. Het benodigde bedrag hiervoor is 6000 euro. Hiervan zullen ook hulpgoederen worden betaald die ik mee zal nemen.

Zou u bij willen dragen om de auto in Gambia in te kunnen zetten voor het welzijn van deze kinderen?

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 11 March 2019


Dromer - Driving a Car for Care

Sjaak van der Kemp

Medical, Illness & Healing
Nederland

Recent donations
avatar

€15

Peter en Anneke Kleinloog-Bom

1 days ago
Wat een fantastische missie Jacco Jan. Heel veel succes hiermee!!!
Share

avatar

€30

hans nieuwland

2 days ago
Share

avatar

€25

Tom Goossens

2 days ago
Zoals eerder toegezegd, succes!
Share

avatar

€20

Corrie de Vos

2 days ago
Nog een extra duwtje, JJ! Mooi mens met een mooi doel.
Share

avatar

€60

Laurien Montagne

2 days ago
Share

5 of 39 donations