Deelname Internationaal Toernooi

Deelname Internationaal ToernooiOntmoet het team

15 hardwerkende jongeren hebben samen 1 Droom. Afreizen naar een internationaal toernooi in het buitenland. Om zich als team te ontwikkelen, als team het toernooi te winnen en daarbij Iets goeds te doen voor jezelf en daarmee iets goeds doen voor een ander.

 

Wat willen we doen

Alle boys hebben de droom om op een internationaal toernooi te spelen en zich op sociaal en technisch voetballend niveau te ontwikkelen. Spelen in een internationale setting met verschillende teams is naast een fantastische ervaring ook een manier om net die laatste motivatie te krijgen om door te zetten en je dromen te realiseren.

 

Waarvoor hebben we u hulp nodig

Graag willen we met het gehele team naar het toernooi toe. We winnen samen, verliezen samen en strijden samen voor ons doel.  1 Team , 1 Doel het winnen van het internationale toernooi. Echter hebben niet alle ouders de financiële middelen om dit te realiseren.

Zelfs nadat alle ouders een extra bijdrage geleverd hebben, komen we toch nog tekort.  Daarom vragen we u bij te dragen aan het realiseren van de droom van deze boys door middel van een donatie.

 

Goede doel

Omdat we vinden dat als je goed bent voor jezelf, je ook goed moet zijn voor een ander, willen wij €1,- van elk bedrag dat gedoneerd wordt geven aan de  Make a Wish foundation. Hierdoor helpt u enerzijds mee de droom te realiseren voor 15 hardwerkende boys die de droom hebben een internationaal toernooi te winnen en zich te ontwikkelen tot topsporters en draagt u anderzijds bij aan het realiseren van een allerliefste wens van  jonge patiënten en geef je hun omgeving weer hoop en kracht.

 

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 13 September 2018


Dromer - Deelname Internationaal Toernooi

Barbara Willemsen

Sports, Teams & Clubs
Nederland

Recent donations
avatar

€11

Mika Lens

7 months ago
Van de buurvrouw!
Share

avatar

€50

Shakila Chitoe

11 months ago
Share

avatar

€10

Anton Lens

11 months ago
Share

avatar

€25

fam. van Wijngaarden/Riedewald

11 months ago
Share

avatar

€10

John en Car van Eijk

11 months ago
Share

5 of 18 donations