De derde zus

De derde zusHet afschuwelijke krantenbericht van feb 2018: 

Ze was al heel lang ziek, ziek gemaakt door haar moeder. Zeggen bekenden van de jonge Noord-Hollandse vrouw Joëlle die in 2012 op 29-jarige leeftijd overleed. Zelfmoord, heette het. Een tragedie die helaas slechts de opmaat bleek naar een volgend drama: de dood van Joëlle's jongere zus Thirza. Ook pas 29 jaar. 

Deze 2 overleden zussen hebben een derde, oudste zus! 

Jarenlang zou Linda haar eigen dochters 'de vernieling in hebben geholpen', zo zijn de verhalen in Noord-Holland, waar Linda woonde. Bekenden van Linda uit Noord-Holland schetsen een verschrikkelijk beeld van de vrouw die zou lijden aan het syndroom van Münchausen by proxy, een stoornis waarbij je door een hang naar aandacht je eigen kinderen ziek maakt. 

Inmiddels lijkt justitie ervan overtuigd dat er méér aan de hand is. Eind jan 2018 werden Linda H. en haar ex-man Leo den H. opgepakt. Leo zou totaal onder de duim zitten bij de manipulerende Linda. Zij zou Leo ondertussen alweer hebben verruild voor een nieuwe man. 

Justitie verdenkt en vervolgt Linda en Leo van het veroorzaken van de dood of het aanzetten tot zelfmoord. Het zou geen eigen keus zijn geweest om de dodelijke middelen in te nemen, waaraan Joëlle is overleden. De strafzaak tegen hen zal in maart 2019 plaatsvinden.

Deze derde zus is ernstig ziek en wij willen haar graag helpen!

Deze derde en enig overgebleven zus is al heel lang ziek, ziek gemaakt door haar moeder. Opgegroeid op een plek die ziekmakend was, in plaats van een gezonde thuishaven. Ontsnapt aan haar moeder door al vroeg uit huis te gaan en therapie te volgen. Inmiddels is zij getrouwd en moeder van een prachtige dochter.  

Maar, het destructieve gedrag van haar moeder heeft haar weerstand ernstig verzwakt. Hierdoor kon o.a. Lyme toeslaan en ondertussen lijdt zij aan chronische Lyme. En vooral de laatste jaren is zij in een razend tempo achteruitgegaan: "Ik heb momenten dat angst me overvalt niet meer beter te worden, waardoor ik niet meer zou kunnen zorgen voor mijn kleine meisje". Dit betekent in de praktijk dat zij wekelijks meerdere koortsaanvallen heeft, aan de zuurstof zit en veel op bed ligt. Elke inspanning is te veel en ze moet een paar dagen bijkomen van de klusjes en dingen die ze probeert te ondernemen. Daarbij heeft ze voortdurend pijn in gewrichten en spieren.

Voor de behandeling van deze ziekte is geld nodig, veel geld. In Nederland wordt dit niet vergoed, omdat chronische Lyme niet erkend wordt en de huidige Nederlandse richtlijnen niet toereikend zijn. Het doel is behandeling door Dr Horowitz of Dr Jemsek, dé experts wereldwijd (multidisciplinair team) op gebied van Chronische lyme en co., in de USA. Medicatie-traject en/of een stamceltransplantatie.

De behandeling zal 1 tot 2 jaar duren, en een voor en natraject hebben.  

Er is dus heel veel geld nodig! Als dat er niet komt is het perspectief dat ook deze zus komt te overlijden.  

Doneer, geef haar leven terug! 

Nieuwsbericht nu.nl

https://www.lymeepidemie.nl/ 

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 17 February 2019


Dromer - De derde zus

Aderjaan van den Berg

Medical, Illness & Healing
Nederland

Recent donations
avatar

€10

Eva Kaandorp

8 hour ago
Share

avatar

€50

Sabrina Voss

9 hour ago
Veel sterkte Rosan! Ik heb je persoonlijk niet goed gekend, omdat ik maar 1 jaar bij Joelle in de klas heb gezeten. Desalniettemin via deze weg mijn steun. Groet Sabrina
Share

avatar

€10

Anonymous

11 hour ago
Share

avatar

€10

Anonymous

11 hour ago
Share

avatar

€100

Melissa Buding

12 hour ago
Sterkte en ik hoop en bidt dat je het bedrag voor elkaar krijgt en er redmiddel komt ??????
Share

5 of 38 donations