Bestelbus voor mij en mijn moeder

Bestelbus voor mij en mijn moederMijn droom is een rolstoelbus vernoemd naar mijn moeder en met die bus andere mensen die het nodig hebben nog een mooie dag geven!!

Hallo

Mijn naam is Marc 31 jaar en vader van een prachtig dochtertje van 4 jaar oud.

Vorig jaar ben ik mijn moeder verloren in een periode van 4 weken aan de vreselijke ziekte longkanker. Na haar overlijden raakte ik in een diep dal en raakte mijn baan kwijt.

Ik ben ongeschoold dus kom ik erg lastig aan het werk en ook mijn lasten betalen word steeds lastiger. Mijn droom is om een bedrijf te starten om zieke mensen een leuk dagje uit te geven of gewoon een leuk bezoek aan huis dit word dan gefinancieerd door bedrijven die mogen adverteren op mijn bus , het bedrijf word ook vernoemd naar mijn moeder.

Het zelf financieeren van dit bedrag is haast onmogelijk i.v.m mijn werkeloosheid en thuis situatie. Ik wil via deze weg dus een bedrag ophalen voor de aanschaf van die bus en een stukje aflossen van een restschuld op deze manier helpen jullie mij en indirect veel andere mensen. Alvast bedankt indien ik het streefbedrag niet haal doneer ik dit aan een soortgelijk goed doel!!

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 30 January 2019


Dromer - Bestelbus voor mij en mijn moeder

Marv Holleman

Personal Dreams & Wishes
Nederland

Recent donations
avatar

€6

Natascha Verwijmeren

6 months ago
Share

avatar

€25

Natascha Verwijmeren

6 months ago
Share

2 of 2 donations