Belevingsfestival Sweetwoodstock

Belevingsfestival SweetwoodstockOm deze dag vol belevingen, gezelligheid en verbinding in de Alblasserwaard mogelijk te maken zijn sponsors nodig. Daarom komen we bij u.

// Sweetwoodstock //

“Of we organiseren een festival!”

Na afloop van een concert als band Sweetwood Experiment zaten we met een aantal goede vrienden te dromen over hoe een ideaal optreden er voor ons uit zou zien. “Andere muzikanten, open lucht, relaxte sfeer, vrienden…” Zo napratend bij de vuurkorf, met een goed biertje in de hand, ontstond het idee: we organiseren een festival! Een dag vol creativiteit, ontspannenheid en gewoon een goede tijd met elkaar hebben.

Op zaterdag 9 juni 2018 is het dan zo ver: Sweetwoodstock! Met een team van zo’n 50 enthousiaste vrijwilligers wordt alles op alles gezet om over een paar weken een prachtig festival neer te zetten. Onze belangrijkste doel is het creëren van een moment van creativiteit, inspiratie en verbinding in de Alblasserwaard.

Tijdens het festival zullen vooral de twee podia waar verschillende bandjes optreden centraal staan, maar er worden de hele dag door allerlei activiteiten voor verschillende doelgroepen georganiseerd. Om te zorgen dat het festival toegankelijk is en voor hele brede verbindingen kan zorgen, zal de toegang gratis zijn.

Hoewel de inzet en creativiteit van alle vrijwilligers al heel veel moois zal neerzetten, is er ook geld nodig om het festival goed en veilig te laten verlopen. Zo worden er tenten en hekken gehuurd en vinden we het ook belangrijk dat bandjes een eerlijke vergoeding kunnen krijgen. Daarom proberen we geld binnen te halen met het verkopen van ambachtelijk eten en drinken tijdens het festival en is er een stroopwafelactie op touw gezet.

Ook enthousiast geworden en wilt u graag onze inzet steunen? Geweldig, alle bijdragen zijn welkom! Via deze pagina heeft u de mogelijkheid ons te sponsoren.

Voor meer info over het festival:

website : www.sweetwoodstock.nl

facebook : www.facebook.com/sweetwoodstock

instagram : www.instagram.com/sweetwoodstock

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 02 April 2018


Dromer - Belevingsfestival Sweetwoodstock

Sweetwood Festival

Music & Art
Nederland

Recent donations
avatar

€25

Anonymous

1 years ago
Succes met de laatste voorbereidingen!
Share

avatar

€10

Eva Stolk

1 years ago
Als er 1 schaap over de dam is, volgen er meer!
Share

2 of 2 donations