Survivalkamp 2019 HeuvelrugCollege

Survivalkamp 2019 HeuvelrugCollegeEen schoolkamp voor een groep jongeren die het verdienen. Vriendschappen sluiten of versterken. Even gewoon zijn, even gewoon genieten.

Uw donaties van afgelopen jaar maakten ons survivelkamp mogelijk en een groot succes. Hopelijk wilt u ons ook dit jaar weer helpen door een donatie te doen(groot of klein). En/of deelt u deze droom op social media:

 

Ieder jaar proberen wij voor onze leerlingen leerjaar drie, richting Arbeid, van VSO Heuvelrug College een schoolkamp te organiseren.

Ook dit jaar willen wij onze leerlingen onvergetelijke ervaringen en herinneringen meegeven voor de rest van hun leven. Drie dagen lang grenzen verleggen, lol maken en gewoon een gezellige tijd hebben met klasgenoten die daarna allemaal hun eigen richting gaan volgen.

Het is voor veel van onze leerlingen niet vanzelfsprekend om een uitgebreid sociaal netwerk te hebben. Deelnemen aan verenigingsleven, sociale contacten onderhouden of vakanties zijn lang niet altijd weggelegd voor onze leerlingen. Daarom is dit schoolkamp zo belangrijk voor ze.

Wij hopen dat u ons wil helpen met een éénmalige vrijwillige bijdrage.

Alvast bedankt, mede namens onze leerlingen.

Het kampteam

VSO Heuvelrug College

There are no updates yet..
Spread the word!Reactions

Started on 18 February 2019


Dromer - Survivalkamp 2019 HeuvelrugCollege

Ronald van zeitveld

Education, School & Learning
Nederland

Recent donations
avatar

€25

Anonymous

1 weeks ago
Share

avatar

€10

Anonymous

1 weeks ago
Share

avatar

€20

Anonymous

1 weeks ago
Share

avatar

€200

Alex van der Grift

3 weeks ago
Veel plezier
Share

avatar

€20

Bas Witteveen

3 weeks ago
Veel plezier! Ik zal t missen!!
Share

5 of 7 donations